Batman Solo

Wie is batman?

Gegroet! Bij Webbureau BATMAN uit Aarschot staan wij klaar om jouw website of webshop naar ongekende hoogtes te tillen. Ons team van zes supergetalenteerde experts heeft als missie om jouw projecten te doen slagen.

Als heersers van WordPress staan wij bekend om onze technische vaardigheden en creatieve superkrachten, waarmee wij elk project tot een episch succes maken. Bij BATMAN hechten wij veel waarde aan samenwerking, transparantie en uitmuntendheid in alles wat wij doen. Onze passie ligt in het helpen van onze klanten bij het behalen van hun online doelen, en wij staan te popelen om ook jouw website of webshop te laten stralen als nooit tevoren.

Wij houden van een hands-on-aanpak: je wordt snel en vakkundig geholpen. En ja, ook bij dringende interventies.

Ieder van onze medewerkers denkt toekomstgericht en schoolt zich continu bij. Op het CV? Opleidingen usability & conversie-optimalisatie, responsive web en UX-design.

We zijn ervaren in de internationale retailsector en zijn sterk in het Nederlands, Frans en Engels.

Valt één van onze superhelden uit door ziekte? Dan neemt een collega zijn/haar taken over. Snel en efficiënt.

Robin

Robin

MANAGER

Jens

Jens

CO-MANAGER &
PROJECT MANAGER

Jill

Jill

SOCIAL MEDIA EXPERT & ONLINE CONTENT SPECIALIST

Petra

Petra

FRONT-END DEVELOPER & ONLINE CONTENT SPECIALIST

Maxim

Maxim

GRAPHIC DESIGNER &
FRONT-END DEVELOPER

Charles

Charles 3

Lead developer

Het batman team

Naast onze eigen mensen hebben wij een vast netwerk van freelancers en partners, zodat we onze klanten steeds snel en efficiënt kunnen verder helpen. Webeditors, Webdevelopers, Webdesigners, Copywriters, SEO-experten, Social Media Managers,… BATMAN heeft een ruim aanbod aan digitale superkrachten.

Batcave
0
Experten
+ 0
Specialisaties
+ 0
Projecten
+ 0