Website
onderhoud

Als website eigenaar, begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw WordPress-website soepel en veilig blijft draaien. Om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is en optimale prestaties levert, bieden we nu exclusief ons onderhoudscontract voor WordPress-websites aan.

Regelmatige updates van WordPress zijn van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde, veilige en goed presterende website. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het regelmatig updaten van WordPress:.

Veiligheid
boven alles

Hackers liggen altijd op de loer, en regelmatige updates zijn de beste verdediging. Onze onderhoudscontracten zorgen ervoor dat jouw website beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen.

Soepele functionaliteit

Met regelmatige updates blijft jouw website soepel draaien. We nemen het gedoe van compatibiliteitsproblemen weg door ervoor te zorgen dat alle elementen van jouw site perfect op elkaar zijn afgestemd

Tijd en geld besparen

Zonder onderhoudscontracten kunnen updates tijdrovend en kostbaar zijn. Met ons plan nemen wij deze last van je schouders, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf laten groeien.

Onderhoudscontracten

Net als een nieuwe auto heeft jouw website ook regelmatig onderhoud * nodig om deze up-to-date te houden en optimaal te laten functioneren. Daarom bieden we onderhoudscontracten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen en updates. Zo kun je je concentreren op het laten groeien van je bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat je website in topconditie blijft.

 * De updates vinden 1 keer per week plaats.

Jaar